Stokta Yok
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artebella

Zeka ve Dikkat Geliştiren Oyunlar I Tepetaklak Hayvanlar +5 Yaş

Fiyat
:
366,90 TL
Artebella
Paylaş:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • AZOYN012 Tepetaklak (Qwirkle Hayvanlar)

    Ürün Ayrıntıları

    Parça-bütün ve şekil-zemin ilişkilerini anlamlandırmayı öğrenir. Görsel dikkat becerilerini iyileştirir. Kısa süreli bellek, bilgiyi kopya etme ve transfer etme gibi zihinse becerileri geliştirir. Renk ve şekilleri eşleştirmek kadar kolay bir oyundur, ancak taktik ve iyi planlanmış bir strateji gerektirir.Satır ve sütun blokları aynı şekil ya da renklerle inşa ederek puan kazanın.Daha fazla skor elde etmek için bir taşı birçok parça ile uyuşan yere yerleştirin.En fazla puan toplayan oyunu kazanır.

    Her oyuncuya 5'er tane kompozit parça dağıtılır. Diğer kompozit parça kapalı bir şekilde yere dizilir. Oyuna ilk başlayan oyuncu aynı renkten farklı şekiller ve aynı şekilden farklı renkteki birkaç tane kompozit parçayı yere dizerek oyunu başlatır.Yere dizdiği kompozit parça kadar puan kazanır. Daha sonra sıradaki oyuncu yerdeki kompozit parça ekleme yapar. Örneğin yerde 3 tane mavi kompozit parça varsa diğer oyuncu da farklı şekildeki bir veya birkaç mavi kompozit parçayı o sıraya ekler. Eklediği kompozit parça kadar değil, yerde oluşan mavi renkli kompozit parça sayısı kadar puan kazanır. Burada dikkat edilecek husus aynı renkten 5 farklı şekildeki kompozit parça ya da aynı şekilden 5 farklı renkli kompozit parça yan yana getirildiğinde Qwirkle yapılır ve 5 puan yerine 10 puan birden kazanılır. Bu nedenle koyduğunuz kompozit parça ile 5 li yapmak tehlikelidir.Çünkü rakip oyunculardan biri 5. kompozit parça koyarak Qwirkle yapar ve 10 puan birden alabilir. Eğer elinizde yere uygun kompozit parça yoksa pas diyerek sırayı rakibe geçirebiliriz. Ya da elimizdeki birkaç kompozit parça geri bırakıp bakmadan yeni kompozit parça alabiliriz. Ancak kompozit parça değiştirdiğimizde oyun sırası bizden geçecektir.

    + 6 Yaş

    Teslimat Bilgilendirmesi
    ✔ Ürün Açıklama ve Görselleri

    İlgilendiğiniz ürünün açıklamasını dikkatlice okuyunuz. Ürün ile ilgili bir çok bilgi bu bölümde paylaşılmıştır. Tereddütte kaldığınız durumlarda her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    ✔ Siparişim Ne Zaman Kargoya Verilir?

    15:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargo ile gönderilmektedir. Bu saati aşan siparişler bir sonraki iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Siparişiniz kargoya çıktığında size sisteme kayıt olduğunuz mail adresi üzerinden bilgilendirme sağlamaktayız. Kargo takip butonundan kargonuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.


    ✔ Teslimatta Nelere Dikkat Etmeliyim?

    Taşıma sırasında meydana gelebilecek hasarlara karşı, kargo elinize ulaştığında, ürünü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz ve eğer bir sorun varsa mutlaka kargo görevlisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Bu sayede, her iki tarafta yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmiş olacaksınız.


    ✔ İade

    İade öncesi mutlaka bizimle irtibata geçiniz.Tekrar kullanılabilir özelliği kaybolan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürünün kutusu ve orijinal aksesuarlarına zarar gelmeyecek şekilde başka bir kutu veya kargo poşeti ile paketlenmeli ve bize bilgi verildikten sonra anlaşmalı kargomuz ile gönderilmelidir.


    ✔Destek

    Aklınıza takılan ne varsa bize rahatlıkla sorabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.