Stokta Yok
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artebella

Zeka ve Dikkat Geliştiren Oyunlar I Meyveler Domino +4 Yaş

Fiyat
:
366,90 TL
Artebella
Paylaş:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • AZOYN014 Meyveler Domino

    Ürün Ayrıntıları

    Çocuklarda gözlem yapmayı, hızlı düşünmeyi ve algıda seçiciliği geliştirir. Şekillerin tanıması ve algılamasına yardımcı olur. Hem görsel algı becerisi hem de hızlı düşünme becerisi kazandırır. Eğlenceli ve akıcı oynanan bir oyun olmasından dolayı büyük çocuklar ve yetişkinler içinde uygundur.Gözlem, seçici dikkat, odaklanma, renk tanıma, kopyalama ve bilgiyi transfer etme kabiliyetini geliştirir.

    Domino Oyunu'nda, üzerinde ikişer şekil bulunan 40 kompozit kart bulunmaktadır. Kalın kartonmalzemeden üretilen kompozit kart dayanıklıdır. Oyun en az iki, en fazla dört oyuncuyla oynanır.Oyuna başlarken kompozit kartlar resimli yüzleri yere dönük olarak karıştırılır. Her oyuncu yedişer kompozit kart çeker. En genç oyuncu bir kompozit kartlarını masaya resimli yüzü üste gelecek şekilde koyar. İkinci oyuncu bu kompozit kart yanına, kompozit kartın iki ucundaki resimlerden biriyle eşleşen kompozit kartını yerleştirir. Eşleşen kompozit kartı yoksa oyuncu kompozit kart dağıtımından arta kalan masadaki kompozit kartlardan, eşleşen bir kompozit kart gelene kadar kompozit kart çeker. Geriye kalan kompozit kartlar oyun boyunca elinde eşleşen kompozit kartı olmayan oyuncular tarafından çekilir. Üzerinde aynı resimli kompozit kartlar genelde diğer kompozit kartları dik kesecek biçimde konulur ve bazı oyun türlerinde oyuncuya ikinci bir kezoynama hakkı kazandırır. Oyunculardan biri elindeki bütün kompozit kartları bitirdiğinde "domino" der ve oyunu kazanmış olur

    + 6 Yaş

    Teslimat Bilgilendirmesi
    ✔ Ürün Açıklama ve Görselleri

    İlgilendiğiniz ürünün açıklamasını dikkatlice okuyunuz. Ürün ile ilgili bir çok bilgi bu bölümde paylaşılmıştır. Tereddütte kaldığınız durumlarda her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    ✔ Siparişim Ne Zaman Kargoya Verilir?

    15:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargo ile gönderilmektedir. Bu saati aşan siparişler bir sonraki iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Siparişiniz kargoya çıktığında size sisteme kayıt olduğunuz mail adresi üzerinden bilgilendirme sağlamaktayız. Kargo takip butonundan kargonuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.


    ✔ Teslimatta Nelere Dikkat Etmeliyim?

    Taşıma sırasında meydana gelebilecek hasarlara karşı, kargo elinize ulaştığında, ürünü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz ve eğer bir sorun varsa mutlaka kargo görevlisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Bu sayede, her iki tarafta yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmiş olacaksınız.


    ✔ İade

    İade öncesi mutlaka bizimle irtibata geçiniz.Tekrar kullanılabilir özelliği kaybolan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürünün kutusu ve orijinal aksesuarlarına zarar gelmeyecek şekilde başka bir kutu veya kargo poşeti ile paketlenmeli ve bize bilgi verildikten sonra anlaşmalı kargomuz ile gönderilmelidir.


    ✔Destek

    Aklınıza takılan ne varsa bize rahatlıkla sorabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.