• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artebella

Zeka ve Dikkat Geliştiren Oyunlar I Zıpla Kazan +5 Yaş

Fiyat
:
809,90 TL
Artebella
Paylaş:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • AZOYN017 Artebella Zıpla Kazan

    Ürün Ayrıntıları

    5 yaş ve üzeri herkesin severek oynayabileceği görsel algı, dikkat ve strateji gelişimi sağlayan 2 ile 4 kişi arasında oynanabilen bir grup oyunudur.Bağlantısal düşünme, problem çözme, matematiksel düşünme ve odaklanma becerilerini geliştirir.

    Bütün kompozit pulları karıştırın. Oyun panosunun ortasındaki 4 kare hariç, geriye kalan her bir kareye rastgele birer kompozit pulu yerleştirin. Panonun merkezindeki dört kompozit pulu alın. Bunlar oyunda kullanılmayacaktır. Oyuna kura ile başlanır. Oyun saat yönünde devam eder.  Sıranız geldiğinde panodaki bir pulu kullanarak zıplayarak başka bir taş kazanmaya çalışın. Taşlar kazanılana kadar herhangi bir oyuncuya ait değildir. Bu yüzden sıranız geldiğinde zıplama parçası için istediğiniz pulu kullanabilirsiniz. Çapraz zıplanmaz, bütün zıplamalar yatay veya dikey olmak zorundadır.

    Zıplamak için: kompozit pulu seçin ve üstünden zıpladığınız pulun bitişiğindeki boşluğa koyun. Kompozit pulunuzu fırsat olduğunda birden fazla zıplama gerçekleştirebilirsiniz. Bir kompozit pul ile daha çok zıplamak için, gerekli olduğunda birçok kez yön değiştirebilirsiniz. Üstünden zıpladığınız pulu alabilirsiniz.Eğer istemiyorsanız birden çok zıplama yapmayabilirsiniz. Bir zıplama kazandığınızda,aldığınızı söyledikten sonra pulu  kendi oyun alanınızdaki rengine koyunuz. Oyun sonunda en fazla tamamlanmış zıplama setine sahip oyuncu oyunu kazanır. Tamamlanmış set her zıplama pulu birer renk içerir. Beraberlik söz konusu ise toplamda en fazla kompozit puluna sahip olan oyuncu oyunu kazanır. Eğer hala beraberlik varsa oyun berabere biter.

    İçindekiler:

    4 farklı renkte toplam 100 Adet Kompozit

    1 adet oyun platformu

    + 6 Yaş
     

    Teslimat Bilgilendirmesi
    ✔ Ürün Açıklama ve Görselleri

    İlgilendiğiniz ürünün açıklamasını dikkatlice okuyunuz. Ürün ile ilgili bir çok bilgi bu bölümde paylaşılmıştır. Tereddütte kaldığınız durumlarda her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    ✔ Siparişim Ne Zaman Kargoya Verilir?

    15:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargo ile gönderilmektedir. Bu saati aşan siparişler bir sonraki iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Siparişiniz kargoya çıktığında size sisteme kayıt olduğunuz mail adresi üzerinden bilgilendirme sağlamaktayız. Kargo takip butonundan kargonuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.


    ✔ Teslimatta Nelere Dikkat Etmeliyim?

    Taşıma sırasında meydana gelebilecek hasarlara karşı, kargo elinize ulaştığında, ürünü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz ve eğer bir sorun varsa mutlaka kargo görevlisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Bu sayede, her iki tarafta yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmiş olacaksınız.


    ✔ İade

    İade öncesi mutlaka bizimle irtibata geçiniz.Tekrar kullanılabilir özelliği kaybolan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürünün kutusu ve orijinal aksesuarlarına zarar gelmeyecek şekilde başka bir kutu veya kargo poşeti ile paketlenmeli ve bize bilgi verildikten sonra anlaşmalı kargomuz ile gönderilmelidir.


    ✔Destek

    Aklınıza takılan ne varsa bize rahatlıkla sorabilirsiniz.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.