Stokta Yok
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artebella

Zeka Mantık Ve Strateji Oyunu I 9 Taş ve Youxi +6 Yaş

Fiyat
:
275,90 TL
Artebella
Paylaş:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • AZOYN020 Youxi+ 9 Taş

    Ürün Ayrıntıları

     
    YOUXİ
     
    Çin kökenli geleneksel oyun.  Öğrenmesi kolaydır ve hemen hemen her yerde oynanabilir. Satranç türlerinden biri olup savaş oyunudur. Sebep sonuç ilişkisi kurabilme yeteneğini arttırır. Sosyalleşmeyi ve girişkenliği arttırır. Hızlı düşünme ve karar verme yeteneğini geliştirir.
     

    YOUXİ  NASIL OYNANIR

    ✓Sırayla, oyuncular rakiplerini çevrelemek amacıyla pulları, her seferinde bir nokta, belirtilen çizgiler boyunca hareket ettirir. Oyuncu sadece bir kesişen noktadan bitişik bir noktaya hareket edebilir. Herhangi bir yönde hareket edebilirler. Oyuncular açık alanlarda hareket edemezler; çizgiler boyunca hareket etmeleri gerekir. Bir pul her taraftan çevrili olduğunda ve hareket edemediğinde, oyundan kaldırılır. Bir oyuncunun tahtada sadece iki pulu kaldığında oyun biter.

    9 TAŞ OYUNU

    Dokuz Taş oyunu 2 kişi ile oynanır.

    ✓ Her oyuncunun 9 taşı vardır.
    ✓ Oyuncular oyuna kura ile başlar.
    ✓ Kura sonunda kazanan oyuncu ilk taşı oyun tahtasına koyarak oyuna başlar. Sonra rakibi bir taş koyar. Her iki oyuncunun elindeki 9 taş bitinceye kadar sırası ile taşları oyun tahtası üzerine koyarlar. Oyuncular ellerindeki 9 taşı da oyun alanına bırakmadan oyun alanındaki hiçbir taşı oynatamazlar. Yani hamle yapamazlar.
    ✓ Taşların yerleştirilmesi aşamasında oyunculardan biri yatay ya da dikey olarak taşlarını üçlü yapmışsa rakibinin bir taşını alır. Rakibin üçlü varsa üçlü bozulmaz. Üçlü olmayanlardan birini alır. Ancak üçlü dışında başka taş yoksa üçlüyü bozarak bir taş alır. Çapraz olarak yapılan üçlemeler taş yemek için geçerli değildir.Taşlar arasında çizgi kanalı olmalıdır.
    ✓  Tüm taşlar oyun tahtasına konulduktan sonra oyuncular sıraları geldikçe taşlarını birer birim boş alana hareket ettirmeye başlarlar.
    ✓ Oyuncular taşları hareket ettirerek aynı düzlemde üç (3) taşı bir araya getirerek rakibinin taşını yiyebilir.
    ✓ Oyuncular dokundukları taşı oynamak zorundadırlar.
    ✓  Bir oyuncu 3 dakika içinde hamle yapmak zorundadır. 3 dakika içinde hamle yapmamışsa sırasını kaybeder, hamle sırası rakibe geçer.
    ✓ Oyun tahtasında üçtaşı kalan oyuncu sıra kendisine geldiğinde taşlarını oyun tahtasında dilediği yere koyabilir. Yani en yakınındaki nokta ile en uzağındaki nokta arasında istediği bir noktaya taşını koyabilir.
    ✓ Oyun normal devam ediyorsa oyunda  2 taşı kalan oyuncu oyunu kaybetmiş sayılır.
    + 6 Yaş

     

    Teslimat Bilgilendirmesi
    ✔ Ürün Açıklama ve Görselleri

    İlgilendiğiniz ürünün açıklamasını dikkatlice okuyunuz. Ürün ile ilgili bir çok bilgi bu bölümde paylaşılmıştır. Tereddütte kaldığınız durumlarda her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    ✔ Siparişim Ne Zaman Kargoya Verilir?

    15:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargo ile gönderilmektedir. Bu saati aşan siparişler bir sonraki iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Siparişiniz kargoya çıktığında size sisteme kayıt olduğunuz mail adresi üzerinden bilgilendirme sağlamaktayız. Kargo takip butonundan kargonuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.


    ✔ Teslimatta Nelere Dikkat Etmeliyim?

    Taşıma sırasında meydana gelebilecek hasarlara karşı, kargo elinize ulaştığında, ürünü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz ve eğer bir sorun varsa mutlaka kargo görevlisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Bu sayede, her iki tarafta yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmiş olacaksınız.


    ✔ İade

    İade öncesi mutlaka bizimle irtibata geçiniz.Tekrar kullanılabilir özelliği kaybolan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürünün kutusu ve orijinal aksesuarlarına zarar gelmeyecek şekilde başka bir kutu veya kargo poşeti ile paketlenmeli ve bize bilgi verildikten sonra anlaşmalı kargomuz ile gönderilmelidir.


    ✔Destek

    Aklınıza takılan ne varsa bize rahatlıkla sorabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.